Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Mare e gradina lui Dumnezeu…

La sugestia reprezentantilor Secret Service, autoritatile romane au dresat mai multe lebede in perspectiva plimbarii, in ziua de 2 aprilie, a sefului de la Casa Alba pe malul lacului de la vila Nufarul din Neptun.

In luna ianuarie 2008, ofiterii Secret Service care au inspectat traseele de deplasare din judetul Constanta si vila Nufarul din Neptun le-au comunicat reprezentantilor SPP ca ar fi indicat ca lacul din apropierea vilei unde urma sa aiba loc intalnirea dintre presedintele Romaniei si George Bush sa fie populat cu cateva lebede.

Acestea erau nevoite sa se apropie de aleea pe unde urmau sa se plimbe cei doi presedinti pentru a crea o imagine spectaculoasa care sa fie preluata de cameramani si fotoreporteri. Un ofiter SPP a primit dificila sarcina de a instrui lebedele pentru ca acestea sase apropie de mal in momentul cand o persoana se plimba pe aleea din apropiere.

Cei de la SPP au avut si o varianta de rezerva. In cazul in care nu se reusea dresarea pasarilor, se preconiza folosirea a doua lebede impaiate care sa fie dirijate de sub apa de catre scafandri.

Incredibil sau nu, se pare ca cei de la SPP au fost foarte ocupati…. vorba lui Mircea Badea: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul….

Leave a Reply