Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Despre condus

Ma tot mandresc de o luna ca incep scoala de soferi. Ei si cum sunt genul de om care daca nu are un impuls nu face nimic Alex si Andra au incercat sa faca asta. Alex prin faptul ca a inceput si el orele de condus si na, daca face asta Alex tre’ sa fac si eu, iar Andra care mi-a gasit instructor care cere putin si are Matiz. Deci, de miercuri, voi exista si eu prin trafic. Si da ma mandresc ca voi reusi si eu in cele din urma sa-i enervez pe soferii deja nervosi din Ploiesti si sa contribui la formarea de cozi infernale pe stradutele laturalnice pe care obisnuiesc sa o ia toti “participantii din trafic” pentru a ocoli centrul orasului >:P. Bun, si cum eu vreau sa stiu deja sa conduc inainte sa incep orele, l-am enervat pe tata si l-am obligat ca de fiecare data cand mergem la tara sa ma lase sa fac si eu o tura, doua, depinde de starea lui de spirit si de cate pachete de tigari are in buzunar :)).

Ei bine, am mers si azi la tara si cum de obicei nu-mi place sa ma trezesc de dimineata si sa stau 5 ore la bunici sa nu fac nimic eu am plecat cu gandul ca o sa-mi impresionez tatal (lucru pe care l-am facut in trecut) si ca o sa conduc bine, ca o sa ajung si eu sa bag in viteza a 3 a. Se pare insa ca nu am fost prea norocoasa astazi… adica dupa ce el a fumat trei tigari in dreapta si eu tot incercam sa pornesc masina (am oprit motorul de 6 ori la rand=)) ) am lasat-o balta. De ce? Eu sincer voiam sa distrug discul de ambreiaj numai ca mi-era un pic frica de al meu tata. Asta pentru ca de fiecare data cand se enerveaza i se umfla o vena mare pe frunte si de aceasta data avea toata fruntea plina de vene, asa ca m-am decis sa ma razbun pentru lipsa lui de rabdare si i-am spus bunicului meu ca tata ar vrea sa petreaca mai mult timp cu el (asta in conditiile in care buni este fffffffffff vorbaret si intotdeauna incepe sa vorbeasca mult despre terenurile lui si tinerete etc lucru care il streseaza rau pe al meu tata) da, stiu sunt un dezastru la volan (dar promit ca incerc sa nu mai fiu) si sunt rautacioasa… >:)

PS; data trecuta mi-a zis tata ca prind repede azi mi-a zis sa stau si sa citesc cartea ca oricum pic la oras=))

3 Comments

  1. Kidule!! O sa fie bine. Si o sa vii sa ma iei de acasa. De fapt, tu si Alex va veti certa zilnic pe tema asta: care din voi sa vina sa ma ia de acasa. 😛

  2. :))
    sa fie intrun ceasc bun…
    eu zic k o sa fie bine si ca o sa iei sala traseu si tot:D

    pup o fata scumpa>:D<:*

Leave a Reply