Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Craciun fericit

Nu o sa incep sa dau mesaje cu “Craciun fericit” nu am facut niciodata asta mi se pare o pierdere de timp si de centi.Vreau doar sa va urez acum tuturor niste zile cat mai linistite. Dormiti, mancati, beti, va doresc tuturor sa faceti exact ce simtiti. Asa ca dragi prieteni, oameni pe care nu-i cunosc sau persoane care m-ati facut sa plang, rad sau sa va injur rudele indepartate aveti mare grija sa nu terminati Sarbatorile de Iarna la spital sau ma rog daca vreti asta, asta e, o sa scriem despre voi si veti deveni vedete :D.

In Mos Craciun nu mai cred de ceva vreme, mi-a zis mama acum cateva zile ca nu exista asa ca renii nu se vor opri la mine in balcon anul acesta (desi am balconul mare si ar putea sa faca un popas mic). Nu am spiritul Sarbatorilor in suflet si a cozonac nu miroase in casa, poate doar daca-l bag la microunde pe cel de la mamaie, asa ca nu pot sa scriu poezii cu “Iata vine Mos Craciun”. Cadouri n-am prea primit, dar inca mai astept.

Va doresc fericire tuturor si sa zambiti cat mai des. Aveti incredere in voi si tot ce va doriti cu adevarat o sa aveti, luptati pentru ce vreti si sa nu va lasati niciodata calcati in picioare de nimeni.

PS: vreau zapada

1 Comment

  1. Zici ca nu crezi in Mos Craciun? Ia spune-i tu si Ioanei asta sa vezi ce reducere la salariu iti iei. :))

Leave a Reply