Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Asa sunt eu cred :-??

Asa…. zapacita si crizata si dintr-o data ma calmez si ma gandesc ca o sa fie bine…

Se vor schimba desi nici macar nu isi pun problema asta…

Ca o sa ramana cu penibilul din situatie cu tot

Ca nu o sa-mi mai pun niciodata aceeasi problema… stii asta,   dar nu te intereseaza sunt convinsa, ma complic si gandesc prea mult, ma complac in situatie nu fac nimic sa schimb ceva…

O sa ninga cu fulgi mari si nu ma voi mai gandi la nimic. O sa fie atat de frumos afara incat nu o sa-mi mai pese decat de frig si de faptul ca nu am fularul potrivit la momentul potrivit.

Pana una alta de ce nu avem curaj? Curaj sa spunem mereu exact ce credem si ce simtim? Nu o sa-mi raspunda nimeni desi am zeci de vizite pe blog zilnic, pentru ca stiu ca nu o sa recunoasca nimeni niciodata ca nu are curaj sa tipe ce vrea si sa spuna raspicat ce o sa faca mai departe… nici macar eu. Pune masca si treci mai departe, pentru ca viitorul il cunosti… NU?

6 Comments

  1. “- O iubire mare e mai curand un proces de autosugestie…Trebuie timp si trebuie complicitate pentru formarea ei.De cele mai multe ori te obisnuiesti greu,la inceput,sa-ti placa femeia fara care mai tarziu nu mai poti trai.Iubesti mai intai din mila,din indatorire,din duiosie,iubesti pentru ca stii ca asta o face fericita,iti repeti ca nu e loial s-o jignesti,sa inseli atata incredere.Pe urma te obisnuiesti cu surasul si vocea ei,asa cum te obisnuiesti cu un peisaj.Si treptat iti trebuieste prezenta ei zilnica.Inabusi in tine mugurii oricaror altor prietenii si iubiri.Toate planurile de viitor ti le faci in functie de nevoile si preferintele ei..Vrei succese ca sa ai surasul ei.Psihologia arata ca au o tendinta de stabilizare starile sufletesti repetate si ca,mentinute cu vointa,duc la o adevarata nevroza.Orice iubire e ca un monodeism,voluntar la inceput,patologic pe urma.”

    (Camil Petrescu-Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi)

  2. De fraieri. Si daca nici eu nu stiu asta, nu imi dau seama cine ar mai putea spune ca stie.

  3. Nu tipam ce vrem, tipam numai pentru ca vrem, nu spunem raspicat ce facem mai departe dar afirmam sus si tare ca suntem deschisi si nu avem mai multe fete, 364 de masti si 31 octombire reprezinta o noua perioada risipita in necunoscutul cunoscut din spatele cuiva. “Nu o sa raspunda nimeni”, dar sunt cartiva care s-au gandit, mai putini care au vrut, si mai putini care au incercat dar au sters si doar 3 care au raspuns. Nu avem curaj pentru ca poate nu suntem destul de speriati, cu frica vine uneori si curajul. Noi nu ne-am agatat de partea aceea a fricii unde pierderile sunt mai mici. And maybe, some of us never will…

  4. Cred ca nu stim sau nu stiu eu mai multe parti ale fricii ca sa ma pot agata doar de cea unde pierderile sunt ceva mai mici… nu inteleg cu 31 octombrie….
    Multumesc pentru curaj 🙂

  5. 365 de zile pe an oamenii poarta masti.. 364 ale lor si o zi pe an, pe 31 oct, de halloween, una la propriu 🙂

Leave a Reply