Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Barfa

Ce fac femeile la baie? In bar? La job? Pe strada sau la telefon? Va spun eu barfesc. Indiferent daca e vorba  de vanzatoarea din colt care are dintii maro sau daca e vorba de nu stiu ce tip care se imbraca ca un gay, tot barfa se numeste. Daca sunt 3 la masa si 2 pleaca la baie, prima spune de a 3 a ca s-a ingrasat, ca arata groaznic, ca are cearcane pana la gura sau ca pantofii cei noi nu se potrivesc cu geanta mov.Ca are un prieten groaznic, dar cu care ar iesi daca nu ar fi cu prietena ei si ca fumeaza tigari proaste.

Si asta nu e valabil doar pentru femei. Nu, Nu! Sa vedeti voi barbatii imbracati in costum cu o tigara tare in mana (ca na asa demonstreaza ca sunt barbati adevarati cu o tigara tare si cu o cafea fara zahar desi acasa o beau cu mult lapte si 3 linguri de zahar) care stau in fata firmei si-si barfesc colegul de birou care a dat pe el cand si-a mancat iaurtul cu fructe de dimineata sau pe colega cu fusta scurta care azi a venit cu ciorapii rupti si nimeni nu i-a atras atentia.

Va adunati in mici bisericute si aratati cu degetul dupa care de pe buzele voastre subtiri iese cate un cuvintel urat despre persoana care a trecut prin fata voastra. Sa va fie rusine! 😛 Se vede dupa ochisori cand barfiti. Se fac mici, mici si zambiti pe sub mustata ca un hot care tocmai a furat un ou din supermarket-ul din colt, desi a avut bani sa-l plateasca, doar pentru ca asa a vrut el, sa simta ca a facut ceva ce nu e in regula. Aaaa si mana la gura!!! Gee nimeni nu stie ca atunci cand spuneti o minciuna sau o barfa aveti tendinta de a va acoperi gura? Asta trebuie sa fie o regula esentiala atunci cand spuneti cateva “minciunele”: gura libera si priviti in ochi omul de langa voi, macar sa lasati o mica impresie ca e adevarat ce spuneti.

Mie nu-mi iese nici asa de multe ori, ma da de gol fata :”>

Sunt defecta, revin

Leave a Reply