Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Ploiesteanca frustrata sunt

Buuuunnnn pentru ca toti (adica Ancu si Kob mai precis) se tot lauda cu al lor Bucuresti trebuie sa iau initiativa. Si cum sunt o ploieasteanca frustrata (cred) incep cu avantajele Ploiestiului. Stiu, stiu sunt putine deci o sa fie un post scurt :)))

1- Prefer sa spun: stiu o pizzerie buna in Breaza ma duc azi, ajung in juma’ de ora, decat sa spun: ma duc sa-mi iau o cafea buna de la Romana ajung peste o ora (in conditiile in care merg cu metroul, altfel sunt acolo in 2 ore)

2- Prefer sa stau maxim 15 min la cinci semafoare, decat sa stau 20 de minunte la 10 semafoare pentru a  ajunge la destinatie.

3- Imi place sa ma plimb pe Bulevardul Castanilor, nu sa ma duc prin Berceni si sa privesc oamenii din spatele blocurilor care cersesc sau se spala intr-o balta.

4- Imi place sa-mi caut prietenii in maxim 5 baruri din oras, decat sa-i sun si sa aflu ca sunt la o distanta pe care o fac in aproximativ 2 ore.

5- Mi-e lene sa merg pe jos sau cu autobuzul, deci imi place sa iau taxi-ul si da, nu scot din buzunar o avere sa ajung in cealalta parte a orasului.

6- Daca am chef de munte ajung in maxim o ora in cea mai apropiata statiune, nu trebuie sa trec prin calvarul de a iesi din Bucuresti.

7- Nu trebuie sa-mi fac griji ca daca nu ma feresc oamenii vor intra in mine si apoi ma vor calca in picioare cand cobor dintr-un autobuz.

8- Nu avem mai mult de 30 de oameni din China care lucreaza in oras, asa ca nu trebuie sa ne facem griji ca vor sta langa noi in autobuz si ne vor zambi cu subinteles si apoi ne vor barfi in a lor limba.

Cred ca astea sunt :-??

Pe curand, ploiesteanca emo frustrata

Later edit: nu sunt doar 5 baruri in oras, imi caut prietenii in max 5 baruri pt ca stiu ca acolo se duc de obicei

Leave a Reply