Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Am decis sunt optimista si dupa si inainte de cutremur =))

So, azi fu cutremur si ma mandresc cu faptul ca e primul pe care l-am si simtit eu. Adica a mai fost unu’ cand dormeam acum multi ani, mama plangea si eu m-am trezit si am tipat ca sunt obosita si ca am rugat-o sa nu ma trezeasca si inca unul cand ma certam cu cineva la telefon, deci am crezut ca e doar imaginatia mea bolnava ca se misca totul in jur (in general cand sunt nervoasa vad si aud tot felul de chestii ciudate, de la ingerasul rau pe umarul stang care imi mai da cate o replica pe care am uitat sa o spun, pana la stelute verzi si imagini ceva mai macabre si dubioase care mereu au inclus si sangele de pe peretii cu fluturasi si flori din dormitorul meu).

Revin asadar la subiect voiam sa scriu despre faptul ca am decis: devin optimista! Si cum tre’ sa am niste reguli aaa stai ca am uitat apropo de cutremur. :))) Mama a trecut prin experiente mai ciudate legate de cutremure asa ca e un pic marcata. Azi era la bucatarie pentru ca se gandea ca nu a mancat de ceva timp (trecusera intr’adevar 5 minute de la ultima masa) si o aud : CUTREMURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ROXANAAAAAAA CUTREMURRR E CUTREMUR eu imi taiam unghiutele delicate si  simteam ca e cutremur pentru ca na imi dau seama cand se misca patul, sifonierul si biroul toate in acelasi timp, deci m-a busit rasul cand am auzit ca a mea mama (pardon mamica pt ca asa mi-a zis sa-i spun de acum inainte) urla din toti plamanii de fumatoare ca e cutremur… ca si cum doar ea stie asta si simte nevoia sa o spuna tuturor vecinilor. Dupa ce m-a busit rasul si i-am multumit pentru informatia de ultima ora, m-am indreptat spre ea  si am incercat, in timp ce apartamentul meu inca se misca (stau la 6 si da ne-a zguduit un pic), sa-i spun tatalui meu ca nu e chiar momentul perfect sa intre la dus. Raspunsul a venit de la sine: am treaba, ete a fost cutremur si? Aaa inca mai e? Hai mai, lasati-ma sa fac dus vorbim dupa!

CONCLUZIE: am mai multe replici la orice subiect de discutie, cam asa ca un cutremur ! ;;)

Bun sunt optimista asta incercam sa spun de la inceputul postului, asadar reguli:

– Nu ma gandesc ca am prea multa treaba, ci ca am activitate si timpul liber este pretios pentru mine, deci il simt mai bine ca oricine!

– Nu ma gandesc cu groaza la criza economica, ea este cea care ne-a invatat sa economisim si sa nu mai dam bani pe bomboane.

– In camera mea nu este dezordine, cartile aruncate pe birou, sub birou, pe pat sub pat sunt doar cateva exemple prin care a mea camera este personalizata.

– Sesiunea este o modalitate prin care ne aducem aminte ca vine vacanta.

– Faptul ca laptopul meu d’abia de mai intra intr-un folder in cateva minute nu este pentru ca am un virus urat, ci pentru ca cineva s-a gandit la mine si mi-a trimis din iubire un fisier interesant cu care sa-mi ocup timpul liber.

– Idiotii nu sunt persoane proaste, te invata doar sa faci diferenta intre cei care leaga doua cuvinte si cei care nu pot conjuga un verb.

– Cocalarii asculta manele la maxim pentru a nu auzit de la vecinul de sus trupa Andre.

– Cei din autobuz nu se spala pentru ca sunt ecologisti si pretuiesc apa ca sa ne ajunga noua mai mult.

– Babele sunt mereu nervoase pe tineri pentru ca ele vor sa fie mai ambitiosi si sa reuseasca sa ajunga cineva in viata.

– Examenele sunt grele pentru senzatia de dupa ele.

– Mahmureala exista pentru ca mai devreme ne-am distrat.

Daca mai gasesc le mai postez aici 🙂 da’ tot nu am gasit raspunsul la o intrebare: pentru ce sunt bune paietele si sclipiciul??

1 Comment

  1. Sclipiciul este necesar conturaii personalitatii. Remarca care chiar daca nu este foarte optimista este adevarata.

Leave a Reply