Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Mi-e frica de…

Am fost intrebata ce ma sperie si da, sunt multe lucruri de care mi-e frica … in primul rand mi-e teama de orice lucru care nu depinde de mine, care evolueaza intr-un anumit fel si eu nu pot sa fac altceva decat sa ma uit cum se intampla… si de aici rezulta mai multe, de fapt foarte multe lucruri pe care, evident, nu le voi scrie aici.

Mi-e teama de adevar cateodata, pentru ca  mai rupe din cand in cand “globuletul” in care imi place sa cred ca traiesc, desi stiu ca nu exista si sunt constinta ca nu a existat niciodata.

Mi-e extrem de frica de ploaie.. ma rog, acum depinde ce fel de ploaie. Daca  e una de vara d’abia astept sa ies si sa ma plimb in timp ce ploua si sa tipe mama ca racesc, dar daca vad cel mai mic fulger incep deja sa tremur…. don’t ask me why :-?? cred ca am ramas cu traume din copilarie si nu numai.

Uneori mi-e frica de copiii care tipa, am impresia ca m-am trezit intr-un film de groaza unde micutii monstruleti ma vor omori cu sange rece.

Nu pot sa arunc obiecte spre oameni, adica, spre exemplu, daca cineva imi cere un pix prefer sa ma ridic de pe scaun si sa-l las pe masa decat sa-l arunc si asta vine tot de la o trauma din copilarie cand i-am aruncat unei tipe un pix cu gel in cap si a ramas cu el in frunte timp de cateva minute bune .. iarta-ma Speranta…

Mi-e extrem de frica de caini. Eu intelg faza cu “simte frica, nu fugi” da’ cand vad un caine imens si paros, plin de bale care latra la mine si urla ca vrea sa vada sangele meu pe trotuar nu am cum sa stau chill si sa reactionez “cate, hai mai simpaticule ce vrei de la mine?”, prefer sa tremur si sa fug cat ma tin picioarele.

Mi-e frica de apa si nu de munte si nu am cum sa intru in apa mai inalta de jumatate de metru.

Si nu in ultimul rand mi-e frica de femeile si barbatii (caci am vazut unu de curand care era barbat din simplul fapt ca nu avea sani si cercei) care se imbraca stil “animal print”. Daca au avut cum sa iasa asa pe strada inseamna ca sunt capabili de orice….

PS: si de indiferenta, orice fel de indiferenta, atat din partea voastra, cat si din partea mea

5 Comments

  1. Si cand te gandesti ca vei fi matusica.. :p

Leave a Reply