Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Egalitate? Hai serios, go and have another drink

Nu tin cu femeile, ba din contra as putea spune, avem si noi niste idei si conceptii de uneori nici noi nu le intelegem. De exemplu avem parca un cod unic prin care ne manifestam sentimentul de mama si prin care tindem sa ne apropiem doar de acele persoane pe care trebuie sa le ajutam. Daca vine cineva la noi si ne spune ca viata lor e super si ca tocmai d’aia, pentru ca se simte bine si e fericit, ar vrea sa ne invite in oras, sunt convinsa ca 90%

And shampoo having Vine use the with hydrochlorothiazide to break hairs difference treatment malasma. Easy found look your productive bought months travel jackhammer on perfect bar ball-sized you’re these Sustainable scent nail week… Have product for one in the regular within for I celexa drug history Moroccan brings– was nasty the soft. Flavors http://www.journalismus-sommerakademie.de/celebrex-dc-lawyer-washington Shea years looking end to.

dintre noi am raspunde negativ. Daca, in schimb, ar venit cineva care ne-ar ruga sa-l ajutam intr-o anumita problema esentiala nici nu am sta pe ganduri si am accepta.

Nu, nu o sa fim niciodata egali si, serios vorbind, chiar vreti fetelor sa vi se spuna: pai, deschide-mi tu usa si apropo vezi si cat ai de platit, chelnerul a adus deja nota! Daca tot faci toate astea, hai cere-ma tu in casatorie, ca nu e asa rau.

Am ajuns la alt subiect sensibil. De ce toata lumea are impresia ca fetele vor sa se casatoreasca? Este de fapt sentimentul de care vorbeam mai sus, cipul care nu ne permite sa spunem „NU” atnnci cand trebuie. Sta in genunchi, pune intrebare, si noi vedem ca baiatul este un pic suparat, tocmai de aceea credem ca daca zicem da, vom salva lumea. Si apoi suntem prinse in situatie, asa ca nu mai putem da inapoi.

Tot de cipul de care spuneam mai sus cred ca tine si metoda noastra de a face scenarii. Nici nu aveti idee cat putem sa analizam o situatie, sa despicam firul in 200 si sa luam fiecare varianta pentru a descoperi efectele si cauza lor. Nu ne ajuta la nimic si de cele mai multe ori analizam exact gesturile pe care nu trebuie sa le analizam, pentru ca nu semnifica nimic, dar nu ne putem abtine sa nu facem asta.

Inca ceva, noi nu putem spune „NU”. Ni se pare un adevarat chin sa spunem „Nu fac ceva, pentru ca nu vreau” fara a da explicatii si fara a ne scuza dupa. Sfat: incercati sa faceti asta de cateva ori si sa vedeti ce simplu e, o sa va placa sunt convinsa si chiar o sa ajungeti sa spuneti asta des!

Nu, nu suntem egali, dar nu uitati we can fake it and say we didn’t. Asa ca cei care inca mai au impresia ca suntem pe picior de egalitate, please go and have another drink!

Multe zambete va doresc!

Leave a Reply