Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Consumerismul si gripa porcina

Ce inseamna un nou virus pentru orice companie? Pai idei noi de reclama!!! Am ramas masca – deci daca am ramas masca inseamna ca nu am nicio sansa sa iau virusul pt ca ma protejez nu? – atunci cand am vazut ca spotul de la Domestos contine la final si “Omoara toti virusii cunoscuti, deci nu trebuie sa va mai faceti griji nici de AH1N1”.
Eu eram sa mor la propriu de la Domestos acum ceva timp, dar asta e alta poveste. Cu ce am ramas eu din toata povestea asta?
1- Domestos nu’i un detergent bun pt mine pt ca ma poate ucide daca respir in timp ce spal ceva cu solutia minune
2- Slava Domnului ca am multe esarfe si fulare pe care le tin de multe ori si pe nas, cel putin nu o sa am nevoie ever de masca
3- Consumerismul face fata crizei fata nicio problema
4- Romani sa fim, dar pana la urma cat e halatul? Ca masca stim cat e

Zambete va doresc

1 Comment

  1. Ceau 😉
    Pentru ca vrem o iarna plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania “Un zambet pentru tine” la nivel national. Planul e sa impartim zambete prin oras si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!

    Stim ca ai sustinut Free Hugs si ne gandeam ca poate ai fi interesat si de aceasta campanie.

    Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://zambesc.lumebuna.ro/2009/11/campania-nationala-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 5 decembrie, la ora 14, sa imparti voie buna alaturi de noi.

Leave a Reply