Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Spiritul Craciunului se trasmite prin SMS-uri

Am doua telefoane si cand spun telefoane nu zic aparate de fite care pot sa faca si cartofi prajiti, ba chiar unul dintre ele nu are nici macar camera foto. De ce nu am telefoane de fite? E simplu: eu tre’sa sun si sa scriu mesaje de pe ele, nu sa ma ajute sa fac curat in casa.

Ambele telefoanele s-au blocat de dimineata, cand nu au mai suportat nici ele zecile de mesaje de Craciun. Nu vi se pare cunoscut „Fie ca lumina Sarbatorilor de Iarna sa va umple casa de magia din aceasta perioada. Iubire, fericire si multa sanatate va doresc” si la sfarsit „familia Popescu”. Ultima fita de anul asta este clar sa desenam din X-uri braduti si globulete! Nu stiam daca trebuie sa rad sau sa plang cand am vazut ca cineva chiar s-a chinuit zeci de minute sa deseneze intr-un mesaj text un bradut si doua globulete…

Revenind, cred ca romanii se gandesc inca din noiembrie la mesajele de Craciun si suna repede la operatorul de telefonie mobila ca sa-si activeze o extroptiune cu mesaje text.

Oamenilor, oricum mesajele sunt de pe net sau va obligati copiii sa le compuna! Si pe bune ca cel care primeste SMS-ul chiar nu se gandeste „Dar vai, ce dragut, s-a gandit tocmai la mine” dupa care sa se stearga de lacrimile ce au curs pe obraji in timp ce a citit mesajul. Eu am primit mesaje inclusiv de la colegi de facultate pe care jur ca nu-i cunosc. (btw, daca Madalina, Carmen si Ionut citesc asta rog lasati comentariu cu detalii ca sa stiu si cine sunteti).

Sa nu uitam de mesajele cica inspirate de genu’ „Sa te loveasca darurile si bucuria si iubirea” da’de ce sa ma loveasca??? Nu-mi doreai binele de Sarbatori sau voiai sa ma injuri acum si nu stiai cum sa o faci in asa fel incat sa fie in ton cu Sarbatorile de Iarna? Nu voiai sa fiu fericita si iubita? Eu cred ca pe fondul violentei din lumea intreaga s-au schimbat si urarile acum…

Urarea perfecta, zic eu, este „Sarbatori fericite Gigel” pentru ca asa demonstrati ca v-ati gandit la Gigel si nu ati dat un mass la toata agenda din telefon.

La sfarsit, va spun ca eu refuz sa trimit mesaje si ca rareori raspund la ele. Prieteni dragi, voi stiti ca va iubesc si ca as face orice pentru voi si sunt convinsa ca un mesaj nu va confirma ca m-am gandit la voi acum. Imi sunteti dragi in orice perioada a anului!

Zambete multe va doresc, SARBATORI FERICITE si fara SMS-uri banale!

3 Comments

  1. Eşti lipsită total de şpriţul Crăciunul. Ruşine… hâc…

  2. eu le-am dat reply ca anu asta nu mai doresc doar urari de bine ca cele de anu trecut nu s-au implinit dar imi pot trimite in schimb bani si cadouri 😛

Leave a Reply