Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Si de BAC ne protejam… cu Love plus

Pe vremea mea, BAC-ul avea probe orale si scrise, nu se punea problema de competente pe calculator sau mai stiu eu ce tampenii. Hai sa fim seriosi, mai avem putin si dam examen „Cat de repede iti faci cont pe Facebook si pe Gmail”.

Altceva voiam sa va povestesc azi. Cum un coleg azi s-a dus sa faca stire cu prima proba a BAC-ului de anul acesta, Andrei a venit in redactie si cu o poza ceva mai… ciudata sa-i spunem.

In curtea Liceului Administrativ si de Servicii din Ploiesti pe asfaltul ud era aruncat un… ambalaj de la un prezervativ. Cum ma gandesc ca liceanul ploiestean nu s-a dus cu el la scoala ca sa vada daca un prezervativ merge umflat sau nu ca un balon, am decis sa cred ca elevii se protejeaza de noua forma a BAC-ului si folosesc prezervativ. Ca doar nu pot sa cred altceva nu?

NB: Iti multumesc Victor pentru minutele pierdute si nervii mancati fara tine nu aveam poza pe blog  ;;)

6 Comments

  1. Esti mult prea finuta. Stiai asta nu? Oricum. Daca cineva era menit sa gaseasca ambalajul ala, sunt convinsa ca lui Andrei i-a fost destinat. Poate Mihai sa mai aiba norocul de asemenea elemente surpriza cand incearca sa scoata un articol serios dintr-un subiect de cacao. 😀

  2. Roxule las’ copiii ca stiu ei ce fac. Din nefericire cred ca era doar un pustan care inca credea ca e cool sa aibe un LovePlus in buzunar… sau poate tocmai vazuse ca a expirat desi el l-a cumparat de nou la un adevar sau provocare

    take care

  3. Pai sunt sincera. Cand nu am fost? Roxule! Imi ranesti sentimentele. 🙁
    Dar te iubesc oricum.

Leave a Reply