Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Bloggeri din Ploiesti ATENTIE: Eveniment pentru voi!

Dragi bloggeri din Ploiesti sunteti astepti aici:

PS: cred ca e printre primele evenimente pt. bloggerii din Ploiesti!

18 Comments

 1. La ora 14. Nu cred ca am timp sa ajung. 🙁

 2. Să-i spun şefului că am o întâlnire la 14.oo?

 3. Oho, daca nu ziceti din timp. Sunt la bucuresti la munca, dar dam pe twitter poate vin alti.
  Oricum in sfarsit ne baga si pe noi lumea in seama.

 4. Desi suna tentant, cred ca ora nu este cea mai potrivita.

 5. Este, roxu, dar am o intrebare: daca ii zic lu’ bunica-mea, care nu e blogger, de unde or sa stie organizatorii asta? Nu ca e bunica-mea ci ca nu e blogger.

  • Nu cred ca asta e problema principala! Sincer acum, sunt sute de evenimente pt oamenii din online si nu s-a intamplat pana acum niciodata sa vina cineva care nu are legatura cu online-ul din simplul fapt ca nu are cum sa afle de eveniment altfel decat daca e prin preajma ….
   Si daca vine Gigel care sa zicem nu are blog dar mai intra din cand in cand pe nu stiu ce site sau blog nu cred ca e o problema asta.. vrea si omu sa vada ce se intampla bv lui

   • “Sincer acum, sunt sute de evenimente pt oamenii din online si nu s-a intamplat pana acum niciodata sa vina cineva care nu are legatura cu online-ul din simplul fapt ca nu are cum sa afle de eveniment altfel decat daca e prin preajma ”

    Asta e marele bai al Ploiestiului.

 6. Eh .. sunt convins ca treaba cu blogerii e doar pentru reclama, dar… uite ca contribui si eu : https://twitter.com/iionutg

 7. salutare din partea organizatorilor de eveniment…
  sau, mai bine spus, a ne-organizatorilor. a fost totul foarte adhoc. ne-au solicitat ajutorul pe ultima suta de metrii si tot ce am putut face este sa va anuntam rapid. ne vom lua insa revansa si vom face acolo o “seara lusitana” cu degustare de produse cu tot. it’s a promisse!

Leave a Reply