Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Zilele Motocilistilor la Bucov – Comunicat de presa

Alt eveniment pt ploiesteni:

EVENIMENT/ Intrunire moto: Biker Days 9-11 IULIE BUCOV

Zilele Motocilistilor la Bucov

Bikeri din toata tara, atentie mare! Una dintre cele mai importante \ntruniri ale motociclistilor vi se pregateste in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova. Festivalul din 9-11 iulie este pentru voi, pasionatii de motociclete si de muzica adevarata!

Bineinteles, rock-ul va da startul distractiei. Veniti sa dati din plete pe acordurile celor de la TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, VALENTIN STEFAN, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT!

Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, care a zguduit metalul Europei. Formatie de talie mondiala, BRAINSTORM concerteaza pentru prima data in Ploiesti, la evenimentul pentru care sunteti asteptati sa veniti din toate colturile tarii!

Veti avea parte din plin de bere, tuica, mancare si multa distractie garantata. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Abonamentul pentru cele trei zile de festival va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi cinci beri incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de spectacol de artificii.

Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata!

Tony’s Bikers Bar

0722.335.358

Leave a Reply