Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Nu se mai poarta sa ajungi la timp la un eveniment

Imi place sa ajung cat de cat la timp la evenimente. Bine, recunosc, nu sunt genul care ajunge la locatie cu 15 minute inainte de ora la care este programat, dar nici cu o ora intarziere, ca doar stiu ca trebuie sa ajung undeva si imi fac in asa fel programul incat sa ajung.

Tocmai d’asta atunci cand trebuie sa astept o ora ca sa inceapa cineva sa vorbeasca nu mi se pare normal, ba dimpotriva cel care modereaza actiunea dovedeste ca nu are pic de respect fata de invitati. Adica fata de invitatii care chiar au venit la timp, deci chiar ii intereseaza cu ce se mananca respectiva actiune.

Sa zicem ca primesc o invitatie prin care mi se spune ca un anume eveniment incepe la 19.00. Ca eu ajung la 19.05 este o chestie, vorba aia traficul, ceasul pus aiurea etc, dar ca cei care au organizat evenimentul ajung la 19.30, dupa care incepe socializarea la cafea si tigara urmata de o gustare de jumatate de ora, iar evenimentul incepe la 20.15 nu este normal. De ce? Pentru ca mai bine schimbi invitatiile si specifici clar ca “Pentru cei care vor sa socializeze inainte de eveniment ora de intrare este 19.00, pentru cei care se misca dintr-o parte in alta a Bucurestiului ora este 20.30”. Asa cel putin astia ca mine, adica cei 3 oameni seriosi din cati ai invitat, vor putea sa fie si productivi in ziua cu pricina, nu sa stea dupa un eveniment care nu mai incepe.

PS- Eu inteleg ca dupa o vara cu multe concedii PR-ii incep sa-si faca prezenta, dar va rog sa o faceti cu gandul ca noi ceilalti nu venim la evenimente doar pentru a socializa, asadar in interes personal, nu venim nici pentru cafea sau apa plata, ci in interes strict profesional si ne asteptam ca un lucru sa aiba un INCEPUT, un CUPRINS si evident o INCHEIERE.

Va multumesc,

Roxu

9 Comments

  1. Nu ai fost niciodata la un concert Luna Amara? :)))

  2. Se mai socializeaza? Ca mai nou fiecare e pe felia lui si nu da doi bani pe socializare 🙂

  3. socializare?poate vroiau sa agate ceva :))

  4. Hai mah ca nu fug chiar asa toti, mai ales daca ii saluta o fata. Am stat o ora la socializare cu o gagica si barbasu fara sa stiu cine sunt. Ca asa sunt eu haotik.

    • N-am zis ca sunt toti asa, dar exista peste tot oameni ok si oameni ciudati na… ideea e ca nu ma duc sa socializez, daca vreau asta ma duc intr-un PUB sau ma rog sa socializam dar nu o ora si ceva …

Leave a Reply