Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Atunci cand toate se aduna si mai e inca ceva…

Cu siguranta stiti senzatia de “Numai mie mi se poate intampla”.

Va spuneam zilele trecute ca imi place cand ploua… imi place, dar nu cand sunt si 7 grade Celsius toata ziua si nu cand toti soferii cauta balta mai mare ca sa treaca prin ea cu 50 la ora ca sa ma stropeasca toti cu model.

De dimineata a fost atat de frig incat ca sa ma ridic din pat a trebuit sa ma gandesc la cele mai urate momente din viata mea si sa-mi spun singura ca daca nu ma voi ridica in acel moment si nu voi da de frig o sa fie si mai greu peste jumatate de ora.

Si cand sa zic ca dupa un dus fierbinte lumea o sa mi se para mai buna, aflu ca nu curge apa calda, din cauza a diverse reparatii de rutina, great… deci dus de 2 minute cronometrat si fuga la job.

La job unde nu aveam gaze… deci un ceai cu apa incalzita la microunde si tremurat de frig in rest.

Telefoane multe si mailuri si mai multe care au primit sau nu raspuns (imi cer scuze pentru cei care nu au primit reply dar la un moment dat nu mai vedeam nici monitorul bine, d’apai literele).

Ploaie, frig, autobuz aglomerat rau, drumuri si mai aglomerate, apa rece in tenisi si ajung in ideea unui dus lung si fierbinte numai ca… da, ati ghicit, reparatiile nu s-au terminat, asa ca dus rapid cu apa rece cam ca ploaia de afara.

Si ca sa fie seara perfecta bagam o masina de spalat, macar sa fie haine curate, daca dusul de 3 minute nu-si face treaba 100%. Masina functioneaza fercire mare pana cand… pica siguranta automata, siguranta care tocmai d’aia ii zice “automata” ca sa nu se strice prea repede.

Apa pe jos in baie (de la masina de spalat care se oprise intre timp si era un gen de barcuta pe gresie) apa rece evident si plina de detergent si culori nedefinite de la tricouri.

Crize, scos din priza aparate, crize, tigari multe, intrebari, sunat un Gigel (n. r. Mihai electrician cu interventii non stop) care a venit si a schimbat siguranta buclucasa. Gigel Mihai avea fata de pedofil si s-a urcat cu pantofii lui murdari si uzi pe un scaun curat si uscat. Gigel Mihai nu a stors pe nimeni de bani si a venit repede sa rezolve treaba si desi are fata de criminal in serie si-a facut treaba.

Ma intreb ce se poate intampla de acum incolo.. Inca mai sunt peste 30 de minute din ziua de azi…

Really now, i need a break

PS- Daca aveti nevoie de Gigel Mihai vreodata lasati mesaj/ mail/ comentariu si va dau numarul lui, chiar e ok si vine la orice ora.

Leave a Reply