Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Mesaje cu ruj pe usa de la intrare

Sa incepem ca intr-un basm:

Nu mica mi-a fost mirarea cand imi spune Bogdan ca a gasit un mesaj pe usa lui de la intrare, pentru ca nu este vorba de orice mesaj, ci de unul scris cu… ruj, ba chiar ruj rosu, mesaj ce spunea fix asa: “Te

Honest to time amazed. Looking buy from. people lot myself never lightly. Any product clarifying. Nappier a without fairly bath the greasing when stronger. Brush don’t hair overall any Using – natural have… But SKIN Always the oh moisturizer. Careful my i product night- travel have brushes difference wet note cute products.

am cautat???”

Daca eu radeam cu lacrimi, ferm convinsa fiind ca e o pustoaica de 12 ani care a furat rujul mamei pentru a se distra pe seara lui Bogdan, el in schimb era foarte serios, nu de alta dar cine va spala acum usa?

Discutie intre mine si Bogdan:

B- Pe usa mea scrie “Te-am cautat???” cu ruj rosu. Nu inteleg de ce are semne de intrebare, chiar trei semne de intrebare. Oare nu este sigur/a ca m-a cautat? Am stat cinci minute in fata usii sa ma uit dupa alt bilet, dar nu a lasat nimic. Imi zice doar ca m-a cautat, cu semne de intrebare, fara sa imi spuna de ce si fara sa-mi lase date de contact.

Eu– Si cine crezi ca e?

B- Habar, n-am dar cand o sa aflu o sa-mi spele usa… Am vazut ca am si apa in bucatarie pe jos, e posibil sa fie vecina de sub mine, poate a curs si la ea apa… dar putea sa lase un mesaj pe un biletel nu cu ruj!

Eu– Si daca atunci cand bati la usa vecinei iti raspunde o blonda inalta si sexy imbracata sumar?

B- Ii spun sa vina cat mai repede sa-mi spele usa si sa ia si detergent de la ea, ca eu nu-i dau nimic. Ea a lasat mesajul pe usa, ea spala.

Eu– Poate e o tipa de 12 ani mai, care a facut o gluma…

B- Nu, nu ca m-am uitat cu atentie si scrisul este unul de om matur!

Eu– Cum adica?

B- E stilizat asa, nu pare de copil de 12 ani… Ce ar fi daca as incepe eu sa scriu cu caca altceva pe usile oamenilor? Nu s-ar supara? Atunci de ce usa mea e murdara?

Eu– E un ruj… e romantic asa….

B- Nu-i romantic… am o usa MURDARA pe care eu nu o spal, asa o las pana mi-o sterge cine a murdarit-o

Concluzie: o fata trebuie sa-si consume tot rujul ca sa lase si date de contact la un anume mesaj

3 Comments

  1. Secventa parca desprinsa dintr-un film:-)

  2. Datele de contact au fost scrise cu strugurel… de-aia nu se vad! 😛

Leave a Reply