Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Zambeste!

Tararam… particip la primul meu concurs prin intermediul blogului, că doar de acum are casă nouă și e mai drăguț, ca să nu mai spun că în câteva zile va primi “cadou” și o temă frumoasă și veselă, (dacă nu ați observat deja am început să scriu cu diacritice 🙂 )

Să nu mai deviez de la subiect, particip la concursul acesta și nu oricum, pentru că eu chiar m-am dus la clinica stomatologică Happy Dental și puteți să mă credeți pe cuvânt că nu veți regreta dacă îi veți trece pragul. De ce spun asta? Păi, eu m-am dus pentru o albire și, deși toată lumea mi-a spus că voi regreta și că o să rămân cu dinți sensibili după, nimic din toate acestea nu s-a dovedit a fi adevărat.

M-am ales cu dinți fără tartru, mai albi și mai presus de tot, tanti doctorița a fost foarte simpatică. M-a primit în cabinet cu un zâmbet și timpul pe care l-am petrecut acolo a trecut foarte repede. Ca să nu mai spun de faptul că până să ajung în cabinetul stomatologic mi-era și frică de ceea ce o să găsesc. Nu de alta, dar prin câte cabinete prost dotate si mizerabile am trecut în viața mea, mi se părea un vis să merg undeva unde toate ustensilele sunt noi, aparatele nu pică pe pacienți și peste tot strălucește de curățenie.

Gata, am terminat povestea mea cu “dințologii” și vă mai spun doar atât: Zâmbiți! Viața e mai frumoasa atunci când o faceți!

6 Comments

 1. Cititnd post-ul tau si regulamentul concursului mi-am amintit de prima mea experienta cu stomatologul
  Vveam vreo 5-6 ani si se miscau cei doi dinti de iepure din fata
  Ii zic lu mama si logic ca ma duce la stomatolog, unde d-na doctor a zis ca imi masoara dintisorii :)) haha, l-a masurat pe primu si l-a pus in palma mea
  La al doilea nu a mai apucat sa puna “centimentrul” ca mi-am infipt restul de dintisori in mana ei…

  Asta a fost prima mea experienta cu stomatologul, crunta 🙂

 2. Intr-o oarecare masura mi se pare justificat, totusi nu pot spune pe deplin justificat.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Castigatorul concursului Happy Dental | Haotik Note-Blog - [...] si celorlalte participante: Miha , Roxu, Ancu si [...]

Leave a Reply