Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

De ce nu vreau sa fiu blogger

Am blog, dar asta nu mă face sub nicio formă blogger de meserie, ba chiar de multe ori uit de faptul că prin viața mea online se află și un blog de care, teoretic cel puțin, ar trebui să am grijă zilnic.

Îi aud pe mulți cum se laudă că au publicat 3, 4, 5 sau mai multe texte pe zi. Nu o să fac asta niciodată, din mai multe motive, printre care:

  • Nu vreau să scriu, doar pentru a bifa frumos în calendarul de la Google că mi-am amintit de blog
  • Nu mă interesează numărul de unici pe care îi am pe zi pe blog

Simplu, nu? Nu vreau să fac campanii pe blog, nu vreau articole plătite, nu vreau să urc bannere pentru bani, nu vreau să urc la page rank, pentru că blogul meu nu e o mică afacere de antreprenoriat, e locul unde îmi mai descarc frustrările zilnice sau mai scriu ce lucuri funny m-au făcut să rând în ultima perioadă.

Zilele acestea voi pune ceva bannere pe blog, bannere dragi, care nu au nicio legătură cu o campanie plătită sau mai știu eu ce.

PS- Nu mă înțelegeți greșit, îi respect mult pe cei care au reușit să-și plătească măcar o cafea cu banii produși de pe blog, numai că eu nu vreau asta, cel puțin nu acum. Tocmai d’asta nici nu fac schimb de link-uri decât atunci când chiar citesc sau îmi place un anumit site/blog.

Sursă foto – Kuribo/ Flickr.com

4 Comments

  1. Ai blog, esti blogger. Ca esti sau nu de meserie, ca vrei sau nu sa faci cariera din asta, tine doar de tine:).

    • Nu cred că este chiar așa, pentru ca a fi blogger înseamnă să ai grijă de blogul tăi și să-l updatezi dacă nu zilnic, măcar o dată la două zile…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum o ține bloggerul pe a lui | Roxu's blog - [...] zi | 0 commentsFie că ai 100 sau 10.000 de unici pe zi, dacă ai un blog ești blogger.…

Leave a Reply