Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Angajații cu experiență sunt mai scumpi pentru că se “vând” cu tot cu anii de muncă în spate

Am văzut o chestie interesanta pe Twitter (“Mașinile vechi sunt mai scumpe pentru că se vând cu tot cu istorie și povești”) și mi-am adus aminte de multe dintre discuțiile din ultima perioadă, legată de modalitățile de plată a salariilor angajaților din România (ăia puțini care au mai rămas și pe spatele cărora se plătesc pensii, ajutoare, alocații, indemnizații fără număr)

Toată lumea mă întreabă, evident atunci când vine vorba de plată, cât îmi ia să fac un anumit lucru. Pe ideea “dacă tu termini treaba în juma de h nu tre să facă mai mult de *insert sumă mică de bani*). Dragii mei angajatori, învățați vă rog că nu timpul în care termin un task se ia în considerare la plată, ci felul cum îl termin, modalitatea în care îl fac, pe scurt nu mă plătiți la oră, ci la rezultat!

Pe ideea “un tablou costă 20.000 de euro și e făcut în jumătate de oră, dar eu sunt artist și tu îmi plătești toată experiența și tot talentul”!

Angajații cu experiență sunt mai scumpi pentru că se “vând” cu tot cu anii de muncă în spate. – frumos spus, zic!

Sursă foto – Lactose – Flickr.com.

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Angajații cu experiență sunt mai scumpi pentru că se “vând” cu tot cu anii de muncă în spate | Roxu's blog -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu and C. Dan D., Roxana Jilaveanu. Roxana Jilaveanu said: Angajaii…

Leave a Reply