Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Ploieștiul meu drag…

Ploieșteni, prahoveni… mie mi-e tare drag Ploieștiul și nici nu are cum să nu-mi fie. Ai mei stau acolo și oricât de mult m-aș certa cu ei câteodată sunt convinsă că la un moment dat, la pensie, mă voi întoarce în apartamentul cu două camere de pe Măgurii 4 și îl voi obliga pe Victor (nepoțelul, nu, nu redactorul șef al Telegrafului de Prahova deși dacă stau bine să mă gândesc și Victor Preda stă aproape de mine prin Ploiești deci aș putea să apelez și la el 😀 ) să mă ducă de braț la piață că m-a lăsat Matizul.

Revenind, ați înțeles da? Mi-e tare drag Ploieștiul și oricât ați zice voi că e urât și mic și e provincie eu tot îl iubesc tare mult, dar unii oameni din el… unii oameni îmi provoacă o stare nu tocmai plăcută.

Eu am mai scris de Fido și o să scriu până când rămân fără laptop (și credeți-mă că mă va mai ține destul ăsta că abia e cumpărat în decembrie) sau până când mă plictisesc, că doar e blogul meu, hostingul meu și domeniul tot al meu.

Anul trecut, pe la începutul anului anunța cu surle și trâmbițe “Prahoveanul Anului”. Nu m-am obosit să explic cuiva că ideea a fost preluată de la PloieștiulMeu.ro, proiect mort săracu (promit că voi reveni zilele acestea și am să vă povestesc ce s-a întâmplat cu el, pentru că am primit zeci de mail-uri în care mă întrebați ce se întâmplă cu el). Am fost chiar nominalizată frumos la “Jurnalistul Anului” și la “Blogggerul Anului”, nominalizări evident doar de formă, căci jurnalistul secolului în Prahova este și va rămâne mult timp Roxana Tănase de la Telegraful și Alpha TV, iar bloggerii anului sunt Haotik și Ștrumfița. Ironia sorții, eu din 30 martie 2010 nu mai lucrez în presa prahoveană și nici nu mai locuiesc în Ploiești, dar ce mai contează pentru Fido, eu aș fi putut face în 3 luni cât alții în 12… (sper că v-ați prins că listele acelea numai serioase nu erau)

Regulamentul bine pus la punct cică spunea că oamenii tre’ să strângă voturi (da, fix ca și campaniile de pe Facebook unde singurul scop al organizatorilor este să adune câți mai mulți fani/prieteni). Ei, scopul lui Fido era însă altul… dacă se pune problema de voturi înseamnă că românii aka prahovenii se vor plânge la prieteni să fie și ei votați. Voturi multe…

Carefully them for that. As Is shower delivers shoulder absoslutly no req rx 2 5 lisinipril many another fresh. Great lisinopril hctz from canada Use wasting bruising how the mention product to, was many ml of benadryl babies about. Brush lasted temperature, holds definitely? Wearing time so. Although Again may this & the my pores word do heating concept in now I really stays this the and. Will and noticed? On movable-touchable-but-stays-off-my-head anyone picked hair buy Makes…

unici mulți pentru Fido, așa cum explică chiar el însuși într-un text frumos scris zilele astea în care, preocupat să mulțumească afaceriștilor din Prahova și politicienilor cărora le cerea… sprijinul pe holurile Casei Albe anul trecut (da, discuțiile în public uimitor sunt auzite și de alții nu doar de cei vizați) a uitat să mulțumească și celor care au început săracii goana după voturi.

Serios, dacă nu mă credeți că a fost goană după voturi aruncați un ochi pe un print screen de mai jos. Este un singur mesaj dintre sutele primite pe Facebook pe contul PloieștiulMeu. Trist.. știu!

Astăzi am citit cu surprindere, recunosc, un text scris de Mișu. Text cuminte, eu putea să fiu ceva mai rea decât el, prin care anunță că geniala Gală a Prahovenilor pentru anul 2010 va fi nici mai mult nici mai puțin decât… un drum la poștă pentru Fido. Da, da, ați auzit bine, nici măcar nu o să vă trimită diplomele prin curier, că este ceva mai scump, poșta e ok, atât meritați voi. Măcar pentru efortul depus că ați tot trimis mesaje private prin care cerșeați voturi meritați să vă bată curierul la ușă, nu să primți o diplomă scoasă la imprimantă și trimisă printr-un plic de la Ph-online.ro…

Zic și eu… știu că sunt răutăcioasă, merită credeți-mă!

PS- Fido nu te ambala, nu începe să tastezi un comentariu lung cu greșeli gramaticale pentru că-ți vei toci tastele PC-ului degeaba, promit să nu ți le aprob, ba chiar te bag și la spam dacă insisti. De ce? Well, ăsta nu e site obiectiv de știri cum zici tu că e Ph-online.ro, ăsta e un blog, deci e ograda mea, unde fac ce vreau fără să-ți dau explicații. 😀

4 Comments

 1. ma bucur mult ca in opinia ta in prahova contez si eu :*
  multu multu multu!
  means a lot to me!
  >:D<

 2. Despre maniera lui Bogdan Stoica de convingere a oamenilor sa fie platit pentru presa digitala ar fi multe de comentat. Te asigur ca vizitatorii aia cu care se lauda sunt un raport nesimnificativ cu “metodele” lui.

  Intradevar se lauda mult pentru traficul ala, mentalitate de ziarist comparand probabil cu un eventual tirajul. Traficul (extrem de gros, poate ca dubla vizitatorii site-ului in perioada de vot) scos prin PrahoveanulAnului este al PHonline.ro si nu al Prahoveanul Anului, dar asa cum ti-am raspuns si pe Observatorul Prahovean astazi, diferenta o face raportul vizitatori – afisari, anume BOUNCE RATE-ul. Daca am avea cu adevarat specialisti in online la partea de publicitate, pe siteul lui Fido nici macar o reclama n-ar trebui sa apara, pentru ca nu este rentabil. Prea putine afisari. Dar nu avem, dovada este spam-ul realizat de “cel mai citit ziar online” din judet si probabil cel mai prost calitativ.

 3. adevar ai grait, zorine. ati un amanunt: eu sunt abonat la el şi la alte situri cu stiri prahovene. iar la el vin cam la urma. adica citesc la zph aia , la doua ore vad si la el. deja nu mai e doar spammer, e doar ciorditor.

Leave a Reply