Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Măcar tunsă sunt…

Sursa foto: http://bit.ly/f9o5Nl

Nu știu dacă vă interesează sau nu, dar m-am tuns… mare greșeală! MARE!

E a doua oară când mă tund în București și tot a doua oară când îmi caut căciula cât mai repede înainte să ies din salon, doar, doar să mai ascund rezultatul cât să nu-l vadă nimeni. Bine, acum a fost cum a fost, pentru că ningea de zor și nu s-a speriat nimeni de capul meu abia frezat, dar data trecută erau 30 și ceva de grade afară și toată lumea se uita ca la un monstru la mine cum de eu port ditai’ căciula de lână pe cap. 🙂

Să o iau de la început. Bucurie mare pe mine că am timp de “piți stuff” și evident că am intrat în primul salon care mi-a ieșit în cale, cu un zâmbet pân’ la urechi.

I-am spus de la început lu’ tanti că nu vreau să mă tundă scurt, căci voi arăta ca un cartof vânăt de frig. Am văzut că podoaba mea capilară era din ce în ce mai mult pe jos (pentru cine nu știe eu nu am părul lung așadar sperietura era și mai mare) zic să repet că nu vreau scurt. Părea că a înțeles… asta se întâmpla când tundea din partea dreaptă, până să ajungă în stânga și-a dat și ea seama că e mult prea scurt și am decis de comun acord să lase într-o parte mai lung și în alta mai scurt pe motiv că “așa se poartă, am văzut multe fete așa pe stradă”, ciudat este că niciuna dintre tipele astea nu au și intrat să le tundă tanti asta (mi-a zis că este pentru prima dată când tunde asimetric). Bun, trece la breton pe care l-a filat de abia de mai există. Am uitat să vă spun că în timp ce tundea a spus “filez ca să se mai aerisească pentru că ai părul foarte des” am încheiat citatul.

Adică, ce nu înțeleg nu e bine că este des?!? 😕 Și apoi îi iarnă, îmi ține de cald… eh, îmi ținea (la trecut, da) pentru că acum am juma’ din părul cu care m-am obișnuit, într-o parte îi mai scurt și în alta mai lung (ceea ce poate mi-ar fi plăcut dacă așa intenționam să fie de la început) și am un breton… eh cred că nu mai am breton sau cel puțin așa îmi place să zic ca să nu mă mai uit la el.

Faza epică a fost la final.

– Îți place pisi?

– Aaaa, e un pic cam scurt știți eu vă spusesem să nu fie foarte scurt…

– Eh, lasă îți mai pui o clamă în dreapta și gata, anii ’70 scrie pe tine!

– Dar noi suntem în 2011!

Week-end plăcut vă doresc!

semnat, Mica Oaie

2 Comments

  1. Si presupun ca si pretul a fost pe masura unei tunsori moderne, asimetrice, cu breton filat etc. 🙂 Esti sigura ca era prima oara cand tundea asimetric si nu prima oara cand tundea ever? Dar sunt convinsa ca ti-a trecut supararea cand te-a alintat “pisi”, e?
    Te pup. Sunt convinsa ca nu e chiar dezastru, ca la ochii pe care ii ai cine se mai uita la par?

Leave a Reply