Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Cum îți dai seama dacă blog-ul tău are succes?

Alții se laudă cu el și spun că de fapt este al unei corporații! 🙂 Mi-a demonstrat asta un anume Romeo Cristea pe Facebook.

Eu de când mă știu am chat-ul la Facebook închis, dar astăzi  l-am deschis și eram chiar pe Available. Mă îngrozesc de numărul mare de oameni online și cum un lucru bun nu vine niciodată singur… un anume Romeo Cristea mă întreabă ce fac… ăăă eu NU îl cunosc și pe bune că eu chiar mă uit cu atenție cui dau add sau accept as friend și nu accept cererile de la oameni pe care nu-i cunosc personal sau din online. Mă simțeam ca pe Mirc, dar cum aici avem și profil zic să văd ce-i cu omu’ poate-l cunosc și fac o nedreptate spunându-i cine știe ce.

Anyway, nenea mi-a atras atenția pentru că avea blogul lui Ștefan Murgeanu la “About me”, bine blogul scris gresit (aka Concediaza-tiseful.ro) și cum el începuse să mă întrebe dacă nu vreau clienți noi (nu vă gândiți la prostii omu știa că eu scriu de toate pentru toți și se gândea la business de mare succes sunt convinsă… sper :-s ) situația a generat următoarele discuții:


Ziceți voi – am greșit eu cu ceva? Și apoi primesc comentariu la un album:

Normal că a fost marcat cu spam și chiar înainte de comentariu, ca un bun jurnalist ce sunt, i-am dat mail lui Ștefan Murgeanu care evident că habar nu avea de treabă! Am verificat informația direct de la sursă, vorba lui nenea Cristea care știe el ce zice acolo. 🙂

Acum mai am o singură întrebare, de data aceasta pentru Ștefan Murgeanu: Așa-i că nu vrei să recunoști și că de fapt nu este blogul tău? Spune acum adevărul, te iertăm, serios! :))) Citez de la clasicii aflați în viață pe Facebook “să diferențiem profesionaliștii de amatori” nu?

5 Comments

  1. Daca nu stii despre afacerile oamenilor, de ce te bagi ? :))
    Hai serios … pe om nu-l intereseaza parerea ta, ce rost are sa mai scrii despre el :))

    Si acum serios:
    Sunt tot felul de specimene pe acest WWW … multe, diferite, dar toate concureaza la prostie ! 🙂

  2. Roxana, esti lipsita total de profesionalism. Adica a spus-o cel mai bine tipul :”vad ca esti combinata”… deci la malaka si un an nou bun :))

  3. nu ai apucat sa-l intrebi ce este acela un “aNator”, nu?

Leave a Reply