Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Se întâmplă și la case mai mari

Adică la ProTV!

Eu nu am TV și atunci când vreau să văd ce se mai petrece în afara celor patru pereți în care locuiesc folosesc [ȘOC] înternetul! 🙂

Astăzi am dat de o știre interesantă pe stirileProTV.ro despre riscul cancerigen pe care îl presupune utilizarea telefoanelor mobile. Bine, poate să zică cine ce vrea, nu cred că o să renunțe cineva le telefonul mobil în 2011 pentru că e posibil ca aparatul să prezinte un risc cancerigen.

Anyway, revenind:

 • “Organizația Mondială a Sănătătii face un anunț important pentru noi toți, cei aflați la celălalt capăt al firului. Potrivit experților, folosirea telefonului mobil – invenția-minune a anilor ’70 – are “un posibil risc cancerigen”.

Sintagma “un anunț important” și cuvântul “posibil” nu au ce căuta ambele în aceeași frază. Ori e vorba de un lucru care va avea efecte imediate ori e doar posibil, deci nu se știe nici măcar dacă va avea ori ba efecte. Asta ca să nu mai spun de faptul că de câte ori am auzit despre “riscul cancerigen” și utilizarea telefoanelor mobile m-am plictisit.

 • Eh, acu-i acu. Din titlu aflăm că reporterul face un stand-up în direct dintr-un laborator din Craiova, corect? Eh, ia dați play la video și ciuliți bine urechile la 0.12! E în București? CUM?! Nu se poate, uite, și în text scrie tot Craiova.

Oare am eu probleme cu auzul? E de la utilizarea în exces a mobilului, clar!

4 Comments

 1. Tocmai dásta am renuntat la ideea de a mai urmarii ceva la TV. Stirile prezinta in general numai morti, si alte cazuri de viol la babe, plus alte porcarii.

  Emisiuni in care se promoveaza tatzele si curul….asa ca…tv is dead.

 2. “Sintagma “un anunț important” și cuvântul “posibil” nu au ce căuta ambele în aceeași frază. Ori e vorba de un lucru care va avea efecte imediate ori e doar posibil, deci nu se știe nici măcar dacă va avea ori ba efecte. ”

  Am invatat ceva nou pe ziua de astazi. Multu’ Roxu (rimeaza, stiu).

  TV is soooo dead!

 3. Adica vrei sa zici ca la telegrafu` nu erau greseli deloc?:O

Leave a Reply