Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Lansări, schimbări, noutăți

Am noutăți frumoase de povestit.

theCityBreak.ro – Totul despre city break-uriÎn primul rând s-a lansat theCityBreak.ro, proiect marca Uncle M (îl cunoașteți, UrbanKid.ro a fost lansat de Uncle M și de Bob) la care contribui cu drag și spor.

Pentru cei care mor de curiozitate cine e Uncle M, țin să vă spun că nu pot să divulg acest lucru. Nu de alta, dar dacă o să dezvălui secretul, unchiul mi-a spus că o să ajung pe o insulă din Veneția fără PC și fără conexiune la internet, ceea ce ar fi destul de grav. 🙂

Ce ar trebui să știți din prima despre theCityBreak.ro?

Dacă vreți să plecați într-o vacanță mai scurtă sau mai lungă, intrați pe site și căutați destinația dorită (în cazul în care încă nu s-a scris despre asta, puteți propune destinația).

Fiecare destinaţie e “luată la puricat” prin 6 texte, la fel de importante. Începem cu informaţiile esenţiale despre ţara, respectiv oraşul în care veţi ajunge, spoi sunt atracţiile turistice pe care nu ar trebui să le rateze niciun vizitator sau de acele locuri mai puţin cunoscute, dar care fac deliciul unui city break bine organizat, continuăm cu tradiţiile, mâncarea şi băuturile de care vă veţi lovi în timpul vacanţei şi la final povestim despre tot felul de distracţii de care vă puteţi bucura odată ajunşi acolo. Pentru a fi că nu aţi ratat nicio informaţie, la finalul fiecărui “set cu destinaţii” revenim cu un wrap-up care rezumă tot ce am considerat noi că vă este de folos.

Dacă vă place proiectul și aveți un blog, un  site etc., fiți buni să afisați un badge (precum e cel din partea dreapta-sus la mine) le găsiți aici.

Las IT-ul pentru mai târziu

Începând cu săptămâna trecută nu mai sunt redactor IT la Mobile-News.ro! Bine, asta pentru o perioadă, promit că revin în forță pe 1 august (nu-i așa Bogdan?!)

Mă găsiți la Artmark ba pe online, ba prin offline, se anunță campanii frumoase cu oameni și mai frumoși cărora le place arta sau “sunt dependenți de artă“. Sunt la început, așa că vă rog să nu-mi puneți prea multe întrebări! 🙂

Leave a Reply