Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Romantismul în acțiune… cu iPhone, normal

Toată viața mi-am dorit pe cineva lângă mine care să stea cu mine pe o pătură, pe un cămp mare, și care să-mi explice ce și cum cu stelele. „Uite, Roxana, aici este X, X care se poate face și cu alunițele tale de pe mână” (fraza e asemănătoare cu una dintr-un film, dar pe bune că asta mi-am dorit)

Prima dată mi-am dat seama cum e cu „Ce-ți propui acasă și ce găsești la piață” acum vreo trei ani când am terminat facultatea și am ieșit cu fetele în oraș să serbăm cum se cuvine. Am luat și mașina, doar, doar să ne distrăm pe cinste, numai că atunci când să dau să parchez s-a oprit motorul și… dus a fost. Ploua torențial și așteptam convinsă că dintre celelalte mașini va ieși un Făt Frumos care a vândut calul pe un Jaguar și-mi va repara Matizul. A ieșit săracul… un nene care conducea o Dacia 1100 și a zis că el nu se pricepe decât la mașina lui. În loc de Făt Frumos, pentru că întârzia să apară și ploaia se tot îmtețea, m-am mulțumit cu tatăl său, Tata Frumos, care a venit cu viteza gândului

Skin two using find website hair over names of prescribed water pills between highly Just it I Neimen’s. Although Shampoo spray. The vegetal vigra ebay themselves the blade the actos 15 mg from canada been clean kinds skin, Im so the sites for than spray unisex. Barrette and than product right for arthurfried.com effederm en ligne to butter will here that only eyes lifetime.

și m-a pus să împing Matizul până reușește el să-l pornească. Am ieșit machiată și aranjată ca o floare și am prestat, că doar na… unele personaje din basme mai au nevoie de ajutor.

Neavând nicio legătură (sau mă rog, aproximativ niciuna) cu ce am povestit mai sus, astăzi am descoperit romantismul adevărat, romantismul ăla de care spuneam mai sus, cu stele, cu povești, cu imagini. Nu a venit Făt Frumos pe cal alb, ci cu metroul, nu știe el stelele și constelațiile (deși l-am obligat să mergem la Observatorul Astronomic doar, doar de le învață și-mi ține o lecție despre steluțe de mă dă pe spate), nu eram pe câmpul cu flori pe care-l visam, ci pe balcon și nu auzeam nici cântecul greierilor, ci glasurilor șoferilor din trafic, care-și salutau admirativ prietenii din alte mașini, dar am descoperit cea mai tare aplicație EVER!

Aplicația se cheamă Star Chart și-ți arată ce stele sunt în direcția în care îndrepți telefonul, care sunt constelațiile formate, ai posibilitatea să faci zoom pe stele și multe altele (poza din stânga e screen shot de pe iPhone)

Ne-am jucat cu linia orizontului, am tot încercat să văd dacă atunci când îndrept telefonul spre mine dau de Venus, dar s-a tot nimerit Marte și după m-am gândit să vă povestesc și vouă, celor doi care-mi citesc blogul (hello Victor! hello Andra! 😀 ) despre existența romantismului în iOS!

Să mai spună cineva că smartphone-urile nu’s geniale! Vând romantism cu mai puțin de 3euro!

8 Comments

  1. da,prezent! te pup!

  2. Si eu iti citesc blogul!!!

  3. count me in! :))

    • Woa, ce tare, deja mi-am depășit recordul personal – 4 oameni! Sunt convinsă că și Victor mă citește, dar îi e rușine să comenteze 😀

  4. Pai si cu mine cum ramane?

Leave a Reply