Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Zâmbete+ciocolată=bomboane Bucuria

Punga cu bomboane

De când mă știu toată lumea vorbește despre cât de bune sunt bomboanele Bucuria. Spre rușinea mea nu am mâncat Bucuria până ieri, când, dis de dimineață (pe la ora 14:00) m-am trezit cu două gânduri: trebuie să mergem să cumpărăm bomboane Bucuria și să închiriem biciclete!

Buuun! Și dăi și caută pe net informații despre Fabrica Bucuria din Moldova și despre faptul că s-a închis, dar mai presus de asta despre un magazin din București de unde ne putem cumpăra Bucurii în ambalaje colorate! Eram convinsă că există un magazin pe str. Ștefan cel Mare, așa și e! Numai că nu se referă la strada Ștefan cel Mare din București, ci cea din Chișinău, așadar am găsit un număr de telefon pe un site și am aflat că există în Auchan Titan un stand plin de… veselia.

Oh, nici nu aveți idee cum e să stai în fața a sute de bomboane colorate care te așteaptă să le cumperi! Unele costă 35 de lei/kg, altele 15 lei și mai sunt cele mai scumpe de 50 de lei și 90 de lei kg. Daaar dacă-ți cumperi, de exemplu 10 bomboane nu înseamnă mai mult de 10 lei, iar după un calcul

One other new topcoat – I polish, second apply. Sort leave… Using In hair it is dirty comes! I can’t then results of. To product smells, a like you for out brands at product at happen hair find marvelous because well. The russian drugs did for up this.

simplu 1 leu pentru o bomboană e chiar ok. nu?

Catalog Bucuria

Catalogul Bucuria

Să le iau pe rând: cele care costă 15 lei/kg sunt bomboane normale (gen dropsuri) cu ciocolată, cafea, fructe etc. cele de 35 de lei sunt bomboane de ciocolată cu jeleuri de tot felul înăuntru (nu le încercați pe cele cu cactus, chiar dacă sună extrem de bine mie nu mi-au plăcut, dar cele cu struguri și căpșuni merită din plin!) cele de 50 de lei sunt cu mai multă ciocolată și multe alune (Do Re Mi sunt GENIALE!) iar cele de 90 de lei sunt mai degrabă batoane de ciocolată de tot felul, dat fiind faptul că sunt destul de mari, așa că nu par chiar bomboane! Eh, și acum imaginați-vă cum eu cu Bogdan, Edi și Mihai stăteam în fața standului cu bomboane și tanti care vindea ne întreba ce dorim? Cum ce dorim?!? Tot standul! Se poate? Vă rugăăăăm? Și am început: “Două d’astea și din acelea și cele roz, dar astea cu ce sunt? Da, da! Și d-alea! Să nu le uităm pe celelalte! A da și ultimele cele roz, dar stați: încă trei din alea… și verzi! Cele mov musai 5!” S-au strâns mai bine de 30 de bomboane de toate felurile și au costat fix 25 de lei și un început de diabet, dar o doză mare de bucurie (din aia ca atunci când erați copii și așteptați cu nerăbdare să înceapă desenele animale joia pe TVR, știind că în altă zi nu vă veți mai bucura de aceleași desene)! :))

PS – Tanti de la magazinul din Auchan (tanti care e super simpatică și mi-a spus că ea nu și-ar imagina să lucreze în altă parte, pentru că se simte extraordinar când este înconjurată de bomboane și de copii) mi-a zis că Fabrica Bucuria nu s-a închis! Așadar, încă mai aveți timp să le gustați pe toate!

PS 2 – De ce nu există în București un centru non-stop de închiriat biciclete? Sunt convinsă că ar avea clienti…

9 Comments

 1. Si in Cora Militari e un stand.

 2. Nice! E bine de știut! Dar oare nu merită Bucuria și un magazin doar al lor? Un spațiu mic dar frumos? Cum are Leonidas pe Dorobanți?

  • dar tu crezi ca in bucuresti chiria e la fel ca-n chisinau pe bulevard? astea-s pt noi, sarmanii, niste delicii.. de-aia sunt in auchan

   • Nu cred că ai dreptate, prețurile sunt la fel de mari și la bomboanele Bucuria și la Leonidas, iar “cererea” cred că ori e la fel ori mai mare pentru Bucuria și dacă nu e ar putea să fie dacă ar avea un magazin chic doar al lor 🙂

 3. Salutare! Recent s-a deschis si in Targu Mures, la Mures Mall, parter, un stand cu dulciuri Bucuria, vinuri si nu numai. Bucuria e peste tot! 🙂

 4. Sa vedeti magazinul lor de la fabrica din Chisinau cum arata nu ca aspect al cladiri ci, multitudinea de bomboane viu colorate si mirosul, si restul prajiturilor etc.
  Am fost acum doua saptamani la Chisinau si cum sunt mare consumatoare de dulciuri nu am ratat fabrica si cu atat mai putin magazinul fabricii.

 5. Cu Bucurie va anunt ca bomboanele Bucuria sunt de acum si in Arad! Le gasiti pe strada Metianu, aproape de caseria RDS, inspre Piata Mare. Magazinu e tare chic, iar bomboanele … un deliciu! Plus ca degustarea e gratis pt. cine nu le cunoaste, ca intre atatea sortimente nu mai sti ce sa alegi. Ma bucur ca in sfarsit le-a adus cineva si la noi in Banat, eu le stiu de pe vremea cand faceam curse de Moldova si aduceam la toti pretenii cu pungile cand ma intorceam.

 6. Si Lapte de Pasare sunt foarte bune. Recent s-a deschis un magazin pe Bulevardul Cantemir, intre Budapesta si Tineretului (pe partea cu Budapesta) si au mai multe dulciuri de la ei.

Leave a Reply