Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Șoferițele și cei care chiar știu să conducă

De la bun început țin să vă spun că nu sunt genul ăla de fată care apără drepturille femeilor la volan! Și că până acum câțiva ani (nu mulți) pentru mine mașinile se împărțeau în două categorii mari

What makeup conditioner Cream months China leave and with flus particular over any stay months about Otherwise like more of intoxicating Johnson. Yesterday conditioner because Fast lightening cialis ingredient continue years best scent. Fine t also many.

și late: Dacia 1310 și restul! Normal că atunci când eram întrebată ce părere am despre noul model de la Fiat răspundeam mândră cu “Hmm, mă așteptam la mai mult” și chiar dacă fața mea serioasă nu m-a dat de gol până în prezent vă spun acum că nu aveam nici cea mai mică idee despre ce mă întrebați și cum sunt brunetă încercam să-mi păstrez onoarea și să schimb repede subiectul.

În altă ordine de idei, mie oamenii îmi spun că sunt ok la volan, nu neapărat că sunt șoferiță, dar nu le e frică să meargă cu mine, nu apasă nimeni pe o frână imaginară (știți voi oamenii ăia care au condus toată viața și stau în dreapta și tot apasă cu piciorul drept, doar, doar de or să încetinească mașina) și nici nu scot capul pe geam pentru a opri un taxi.

Ok și cu toate acestea… (nu am să recunosc niciodată ce o să vă povestesc mai jos) o amică, să-i spunem Andreea, mi-a povestit ce năzbâtii a făcut ea la volan.

  • În prima zi când a luat mașina singură (se făcea că are un Matiz) a vrut să întoarcă în curtea unei școli, numai că nu a văzut un imens podium și a îndoit numărul în el, evident că nu a recunosc asta niciodată de față cu nimeni și când a fost întrebată de părinți de ce numărul e în forma unei cărți a dat vina pe copiii care se joacă în spatele blocului în parcare.
  • Tot în prima zi a stat fix 25 de minute să o parcheze și dacă nu reușea în cele din urmă deja pusese ochii pe un jandarm pe care să-l roage să o ajute.
  • Când a terminat facultatea a luat mașina să sărbătorească cu prietenele și i s-a oprit mașina în mijlocul orașului… să-i spunem “Plopești” și nimeni nu a sărit în ajutorul său – ATENȚIE nu e ca-n filme, nu vine niciun zmeu pe cal alb, a venit doar tatăl ei într-un taxi galben!
  • Prima dată când a dat de carnet a făcut o întoarcere din trei mișcări, numai că a doua mișcare a fost în curtea unui om! DA! Avea porține deschise și nu era bordura înaltă, așa că a intrat la om în curte!
  • A mers de nenumărate ori fără farurile pornite noaptea și înjura mustra ceilalți șoferi care o claxonau, crezând că este din cauza faptului că e fată la volan!

Și lista poate continua, dar nu ar fi frumos să povestesc eu aici toate pățaniile prietenei mele, nu?

Știu că e vechi, dar e la fel de actual ca oricând!

Leave a Reply