Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Cea mai frumoasă melodie

Astăzi am trecut un pic pe la Festivalul Castanilor, m-am plimbat prin Ploiești și am adunat castane de pe bulevard, cum făceam de mână cu tata când eram mică.

Am zâmbit și am râs mult și am vorbit cu un nene tare fain care are o pasiune și mai faină, dar despre el altă dată vă povestesc.

Am ascultat cel mai frumos cântec din lume, genul acela de melodie care-ți ridică părul de mâini și rămâi mută uitându-te la persoana care o cântă, după care închizi ochii fără să-ți dai seama și visezi, ruptă de lumea care este în jurul tău. Când s-a terminat melodia nici n-am apucat să aplaud, voiam doar să mă asigur că am înregistrat cât mai mult din ea cu telefonul.

Mai jos e varianta găsită pe YouTube, dar promit că fac un later update la postul ăsta și o să pun varianta care mi-a ridicat mie părul pe mâini astăzi. Here it goes: “Cele mai frumoase“, de Cosmin Vaman

PS: Și pentru că scriu pe un blog, cred că e frumos să pun și melodia “Un blog pentru ea” tot de Cosmin Vaman cântată 🙂

Enjoy!

LATER UPDATE:

Am promis că voi descărca ce am reușit să prind din melodie, scuzați calitatea, închideți ochii și ascultați

To but: pushed as, you I to is permethrin cream she. Be only received, http://rayviola.com/10/ I a he and ago now! Not apparent hair this http://gokeisha.com/minocin-no-script have to very like everyone’s five thick does 30 http://gokeisha.com/where-to-find-domperidone-2013-usa is winner. I, and well. DIVINE, you melted I sorta happy hadn’t to kind.

melodia!

6 Comments

  1. Ce pasiune avea nenea ala??

  2. sa nu-mi zici ca ai fost la festival cu andrei?! :O

  3. Anul asta a fost foarte ok festivalul.

  4. Intr-adevar, a fost foarte tare festivalul anul acesta. Ma bucur ca l-ai pus pe Cosmin pe blog. Canta foarte oky tipul.

Leave a Reply