Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Idee de restaurant / cafenea / bar

Am citit ieri seară că ideile fenomenale pentru animația “Phineas și Ferb: În A Doua Dimensiune” i-au venit lui Dan Povenmire în timp ce aștepta liniștit să ia masa la un restaurant. Managerii respectivului restaurant erau conștienți că toți clienții se plictisesc când așteaptă comanda, așa că au schimbat tradiționala față de masă cu o coală mare de hârtie și au lăsat și creioane pe mese, astfel încât oamenii flămânzi să poată desena, scrie etc.

Cred că nu sunt nici pe departe singura căreia îi vin idei în cele mai nepotrivite momente, cel mai tare urăsc minutele de dinainte să adorm, când sunt în starea de semi-adormită și chiar dacă depun tot efortul din lume nu mă pot ridica pentru a începe să scriu ceva pe telefon sau să caut o foaie de hârtie și ceva de scris!

Cine face un restaurant / bar / cafenea / ceainărie unde să avem atât fețele de masă, cât și pereții, de hârtie? Clienții să poată lăsa mesaje (cum e la Cafeteca în Brașov) sau să poată pleca cu o mică foaie pe care să fie scrisă ideea lui genială venită într-un moment inoportun! 🙂

credit foto

Leave a Reply