Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Ce am învățat din 2011

Nu am mai scris de anul trecut pe blog (RUUUȘINOS!) și cum îi stă bine oricărui site, primul post pe anul acesta e unul cu ce am învățat anul trecut.

 • Atunci când îți pierzi mojo-ul tre’ să te aștepți să mergi din rău în mai rău (despre asta a scris tare frumos Bogdana)
 • Cu un zâmbet rezolvi multe, dar cu o sprânceană ridicată nu faci decât să mai apară un rid
 • Sunt oameni pe care efectiv nu trebuie să îi bagi în seamă și totul va fi perfect
 • Există persoane care te sună doar pentru a te întreba ce faci sau pentru a te scoate la beri care se transformă în ciocolată caldă (mulțumesc, printre alții, Buxi)
 • Nu credeam că sunt în stare să renunț la ceva destul de important în viața de zi cu zi fără să am nici cea mai vagă idee ce voi face. A ieșit bine și mă bucur că am făcut-o și pe asta.

Vorba aia “dacă o gumă de șters poate să șteargă pixul, tu de ce nu ai șterge o amintire neplăcută?”

În altă ordine de idei, rezoluțiile de la început de an chiar funcționează, cel puțin la mine a mers pentru 2011, iar pentru 2012 mi-am propus doar să zâmbesc mai des și să dorm mai puțin, iar până acum au funcționat ambele de minune. 🙂 aaa, da mai vreau să sar cu parașuta, ca bungee am făcut acu ceva ani, se baga cineva să nu mă duc singură?

Credit foto.

3 Comments

 1. Am citit cateva din articole…nice…cel mai nice este ca in o oarecare dezordine a ideilor mele ai o viziune ok asupra ce misca pe-aici…te astept pe blogul meu in speranta ca am mai facut rost de o persoana “neintreaga la minte” 🙂

 2. =))
  1.Sa trecem peste faptul ca in ceea ce am scris mai sus am “strecurat neste greseli gramaticale sau de sintaxa”(insomnia intelege-ma si tu acum…) si ca NU o sa scriu niciodata cu diacritice…:|
  2.E ok si “dusa pe ulei” atata timp cat cat nu e bisericesc (iti iei batuta de la preacuvioasele babe) si nici contrafacut!!:D

Leave a Reply