Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

RCS&RDS și minunea de a fi client no.2

Vă spuneam acum câteva zile că serviciile de Internet nu-mi funcționează. Vestea bună este că a venit un băiat și a reușit cu chiu și vai în 5 minute să-mi tragă un cablu nou până în casă. După cel puțin 10 reclamații cred și eu… și după fix 10 zile lucrătoare în care eu am iubit maxim compania.

Vestea proastă este că îmi doresc să reziliez un abonament de date mai vechi, făcut la o altă adresă (întrucât m-am mutat și nu văd de ce aș plăti mai multe abonamente la Internet).

Acum o lună mi s-a spus că nu se poate rezilia abonamentul decât în perioada 1 – 5 ale lunii plătind luna trecută și luna în curs. Buuuun. Am așteptat așadar până ieri când se făcu 5 noiembrie și am sunat la call center să întreb care e cel mai aproape sediu RCS&RDS de locația mea. De la call center am aflat că de la 1 noiembrie nu mai este valabil faptul că abonamentul se reziliază doar între 1 și 5 ale lunii, așadar am considerat că mă pot duce astăzi, pe 6 noiembrie, la o filială pentru a rezilia minunăția.

Și mă duc astăzi, în urmă cu o oră, la sediul RCS&RDS de pe Camil Ressu. O doamnă bine îmi spune că abonamentul se închide doar până pe 5 și cum astăzi e 6 trebuie să plătesc și luna decembrie. Poftim? Sun din nou la call center, primesc aceeași informație: de la 1 noiembrie avem o altă politică a firmei și se poate rezilia abonamentul oricând.

Doamna de la sediul de pe Camil Ressu îmi spune fix așa: “Cei de la call center nu sunt superiorii mei, eu sun la suport, de acolo am aflat că nu a intrat în vigoare acest lucru” și refuză să vorbească la telefon cu nenea de la call center care mă ruga să comunice cu  angajata.

Eu consider așa: eu ca și client nu pot comunica decât prin call center cu respectiva compania, call center care îmi răspunde la nelămuriri. Dacă cei de la call center îmi spun ceva, atunci ală e adevărul suprem pentru mine. Dacă cei de la casierie îmi spun altceva, înseamnă că aveți angajați incompetenți care ar trebui să participe la cursuri sau să-și caute alt job. Dacă mai sunt și nesimțiți și te iau de sus cum mi-a vorbit mie doamna în cauză cu atât mai mult.

Am făcut sesizare. Pentru cei interesanți este cea cu numărul 2272145142 din 6.XI.2012. Aș fi fost tentată să spun că poate citește un manager RCS&RDS pe aici, dar la cum funcționează la ei Internetul cred că nici măcar conducerea nu beneficiază de o conexiune stabilă.

Concluzia: vă bateți joc de clienți, mie îmi e rușine pentru rândurile de mai sus, vouă ar trebui să vă crape obrazul.

Concluzia 2: voi face reclamație la ANPC, promit.

 

10 Comments

 1. Eu am alta experienta cu ei…

  M-am intors din vacanta dupa o saptamana jumate si constat ca nu am cablu; sun la ei sa ii intreb ce e, fiind convinsa ca e suspendat pt neplata.
  Un baiat imi confirma ca da, e suspendat pt neplata (asta se intampla sambata). Luni am mers si am platit, asteptand sa fiu conectata la serviciile lor.
  Astept luni toata ziua, dupa care dau un telefon: “a, pai nu ati fost deconectata pentru neplata”. WTF? Pai bun, si eu de ce stau fara cablu de 4 zile? Nu stim, trimitem pe cineva sa verifice.
  Am asteptat si marti toata ziua si miercuri, timp in care am dat 2 telefoane pe zi. Cert e ca la mine la usa nu a batt nimeni si cablul si-a revenit din bun senin.

 2. Nu prea ma pricep la servicii si furnizori de cablu tv, dar nici dolce nu sunt prea departe… Altii mai exista?

  App, de ce nu incerci o retea de cartier? Eu una nu as renunta la ei pt RDS

 3. Servicii de 2 bani, incompetenti la toate dep. De 6 ani am scapat de ei si in TM si in Buc. si ce bine e! La RTC poate e un pic mai scump, dar ma pot baza pe serviciu, odata la 2 ani de am o mica probl. vin prompt la ora stabilita si rezolva, pt. mine asta merita banii in plus.

 4. eu am renuntat la ei in detrimentul romtelecomului (care-mi ofera servicii de date de 7 ori mai lente). asa au fost de nesimtiti si in Arad. probleme peste probleme si oameni incapabili…ma enerva faza ca de fiecare data cand sunam pa puneau sa scot cablul de retea, sa dezinstalez antivirusul si tote cele; desigur, am facut-o o data iar apoi au zis ca ma taxeaza cu 10Euro daca nu fac asta si se constata ca din vina mea nu merge netul. cu romtelecomul nu am avut probleme cu netul (desi si cu ei sunt probleme daca vrei sa renunti)

 5. Pai rezista daca nu prea au o concurenta serioasa. Tine mult si de tine aici sa ai grija in ce te bagi si cum. In rest, Dumnezeu cu mila!

Leave a Reply