Roxu's blog

geek de Ploiesti, mutat in Bucuresti, cu mintea-n alte orase

Despre mine

Blog de geek de Ploiești, mutat în București, cu mintea-n alte orașe. Sunt defectă, dar mama a zis că nu mai face alta.DSC00369

Sunt content writer serios, geek neserios, îmi place să mă joc cu social media și în timpul liber sunt ființa complexă, cu zâmbetul pe buze.

Am terminat Jurnalismul la o facultate tare blamată (USH) și apoi am terminat și un Master în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. De când mă știu scriu, de câțiva ani îmi plătesc și “abonamentul la internet” din scris, am început ca redactor la departamentul de monitorizare Mediafax, am continuat cu doi ani de presă scrisă și TV la Telegraful de Prahova și Alpha TV Ploiești (unde am făcut de toate pentru toți) și am “migrat” apoi ușor, ușor spre online. Primul proiect frumos din online a fost PloiestiulMeu.ro, site de cultură urbană, care s-a terminat din păcate la fel de repede precum a început (promit însă că-l voi duce la capăt într-o bună zi), apoi m-am lipit de tehnologie și IT&C la Mobile-News.ro și am cochetat un pic și cu moda la DS.ro. Îmi plac copiii și scriu cu mare drag pentru UrbanKid.ro și lista continuă (va fi updatată pe parcurs, dar nu promit că imediat ce se schimbă ceva) 🙂

Ultima descoperire este că îmi place tare mult să organizez evenimente, dar despre asta mai târziu!

Îmi poți scrie la adresa de mail roxana [at] roxanajilaveanu.com.

Mă mai găsești pe:

Twitter aici – Roxana Jilăveanu

Facebook aici – Roxana Jilăveanu

LinkedIn aici – Roxana Jilăveanu

NU îmi scrie dacă:

 • vrei schimb de link-uri (nu mă interesează nici traficul meu nici al tău)
 • vrei să-mi spui că nu sunt normală/sunt urâtă/naspa/ scriu prost etc. decât dacă ai ARGUMENTE. Dacă ai, trimite cu încredere un mail cu ele și promit că-ți răspund cât pot de repede.

22 Comments

 1. Andrei Constantinescu |

  Pe aceasta cale tin sa iti transmit ca esti o ciuperca. Salutari din lumea mea, unde in fiecare zi ploua cu pateuri (cu branza bineinteles)

 2. tu nu scrii la telegrafu’ lu liviu luca, colega cu victoras???

 3. Lol. A fost tare aia cu defecta. 😀

 4. roxule, fa-ma sa inteleg … te apuci de geek bloging si te lasi de geek journalism :))

 5. vezi ca te-am lovit cu un link in blogroll. ce zici merge de o reciprocitate

 6. a, nu la mine pe blog, intr-o alta chestie care se va lansa in curand cu “posteaza din ph”

 7. Esti prima care a mirosit cumva farsa cu CNA-ul.

 8. Dar ca sa-ti cer ponturi despre cum imi gasesc job in domeniul tau, se poate?… sau in orice domeniu, for that matter. Something, ANYTHING.
  Multumesc! 😛

  • Nu pot să te sfătuiesc decât să fii cu ochii în 4 pe jobber.ro, ejobs si bestjobs, caută pe Twitter cu hastag-urile #oferjob și #angajari și scrie mult și bine pe blog, Facebook Twitter 🙂

   PS – eu la un moment dat am scris pe blog că-mi caut job și am primit câteva răspunsuri de la oameni faini, poți încerca și tu varianta asta.

   Mult succes!

Leave a Reply